070 213 8705 Info@shishastation.nl
NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN !

Mini Cart

Verzending & Bezorging

Shishastation biedt verschillende manieren van verzenden met één belangrijk punt; we bieden altijd minimaal één gratis verzendmethode aan voor de producten die je wilt bestellen. Ongeacht het bedrag, dus vanaf € 0,-.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Supersnel, beloofd! Bestellingen via briefpost kunnen wij de volgende werkdag laten bezorgen als je voor 18:00 besteld. Voor pakketten binnen Nederland heb je zelfs tot 22:00 de tijd! Op de betaalpagina vindt je de exacte leverdatum voor je bestelling, maar hieronder leggen we graag de algemene spelregels even aan je uit:

 Brievenbuspost (Voor 18:00 besteld, morgen in huis)

Past de bestelling door de brievenbus, dan verzenden wij hem gratis via een stevige bubbel-envelop. Je hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van deze zendingen; je vindt ze vanzelf de volgende werkdag op de deurmat of in de brievenbus. Lekker makkelijk!

 Pakketpost Nederland (voor 22:00 besteld, morgen in huis)

Passen de producten niet door de brievenbus, of heeft de bestelling een waarde hoger dan €75,-? Dan verzenden wij de bestelling gratis met pakketpost. Als je bestelt voor 22:00 dan kun je de bestelling de volgende (werk)dag verwachten. Bestel je op zaterdag? Als de betaling voor 16:00 is verwerkt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Track & Trace
Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons via email een track & trace code toegestuurd. Hier mee kan het het geplande aflevertijdstip bekeken en gevolgd worden.

 Pakket zelf afhalen bij jou in de buurt (voor 22:00 besteld, morgen afhalen)

Ben je overdag vaak niet thuis en is er niemand om het pakket in ontvangst te nemen? Kies dan voor een PostNL afhaalpunt! Bestel je voor 22:00 en kies je voor een PostNL afhaalpunt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog door ons verzonden. Je hebt de keuze uit duizenden afhaalpunten door heel Nederland, waar je de bestelling de volgende dag zelf kunt ophalen.

Track & Trace
Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons via email een track & trace code toegestuurd. Hier mee kan het geplande aflevertijdstip bekeken en gevolgd worden. Naast een track en trace code, krijg je van ons ook een email of sms (naar eigen keuze) op het moment dat het pakket op de gekozen locatie is gearriveerd.

  Jouw bestelling afhalen bij Shishastation (6 dagen per week van 12:00 tot 18:00)

Woon je in de buurt of wil je gewoon eens gezellig langskomen? Haal dan de bestelling 6 dagen per week (dus ook op zaterdag!) bij ons op. Na het plaatsen van de bestelling in onze webwinkel kun je direct langskomen om de producten af te halen. Tevens heb je dan de mogelijkheid de bestelling via PIN af te rekenen.

Wil je liever eerst wat meer informatie over onze producten? Geen enkel probleem! We helpen je graag en je bent zes dagen per week welkom! Nadat je een keuze hebt gemaakt, kun je de producten afrekenen via PIN en deze direct meenemen.