070 213 8705 Info@shishastation.nl
NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN !

Mini Cart

Garantie

Garantie bij Shishastation

Bij Shishastation koopt u enkel originele producten van de beste kwaliteit. Welke garantie er op de producten zit kan verschillen per onderdeel. Kijk hieronder bij de verschillende categorieën welke garantie er van toepassing is. Daarnaast is het van belang dat eventuele doosjes en security codes van de producent bewaard zijn gebleven om zo een eventuele garantie te kunnen afwikkelen.

In gevallen van defect is het noodzakelijk dat u eerst contact met ons opneemt alvorens de producten geretourneerd worden. U kunt ons benaderen door een e-mail te sturen of ons te bellen om uw probleem te melden.

Batterijen & opladers

Op gekochte batterijen en opladers zit standaard een garantie van twee maanden. Indien er een langere garantieperiode geldt, staat dit specifiek vermeld bij het product zelf onder het kopje ‘Specificaties’.

De garantie biedt in geval van defect recht op een reparatie van het defect of een vervanging van het defecte product. In geval van defect of schade door toedoen van de klant is deze garantie niet geldig en behouden wij het recht deze schade niet te vergoeden.

E-liquids

Op onze e-liquids en vloeistoffen zit geen garantie. Wij hanteren strenge normen op het gebied van veiligheid en hygiëne en kunnen op deze productcategorie geen garantie verstrekken. In gevallen van verkeerde levering of andere speciale oorzaken kan ons team besluiten om vloeistoffen wel retour te nemen en/of te vergoeden. Het is in dit geval wel noodzakelijk dat de sluiting en sealing niet gebroken zijn.

Clearomizers, Atomizers & Coils

Op onze clearomizers, coils en atomizers of soortgelijke producten is de regel DOA ”Dead On Arrival” van kracht. De garantie vervalt bij levering aan klant.

Accessoires

Op alle producten welke niet in bovenstaande categorieën vallen geldt een specifieke garantie. Deze kun je raadplegen door in het product onder het kopje ‘Specificaties’ te kijken.

Algemene periode

Ongeopende en ongebruikte producten kunnen in overleg retour genomen worden binnen een periode van 14 dagen. Neem hierover contact op met onze Klantenservice.