ShishaStation is een bedrijf dat is opgericht in 2013 en de 1e in Den Haag die een brede assortiment biedt in het verkopen van elektronische sigaretten. De reden dat wij zijn begonnen in het verkopen van elektronische sigaretten is omdat wij een verandering willen brengen op de wereld voor de mensen die roken, want wist je dat Bij het roken van een gewone sigaret 4000 giftige stoffen vrij komen, bij een e-sigaret slechts één: nicotine.

Traditionele sigaretten bevatten niet alleen kankerverwekkende teer, maar ook nog honderden bestanddelen die zeer schadelijk zijn voor je gezondheid. Elektronisch roken heeft ten opzichte van het traditionele roken veel voordelen. Daarom stappen steeds meer rokers over op elektronische sigaretten – ook wel elektrische sigaretten of e-sigaretten genoemd.

ShishaStation bestaat uit een ervaren team die u graag wilt voorzien van advies en helpen op het gebied van elektrisch roken zodat u weet welke apparaat en welke nicotine gehalte u het beste kunt nemen, want in het dampwereld heb je ontzettend veel mogelijkheden qua apparaten zoals de sterkte in vermogen en de functies die u naar eigen keuzen kunt instellen, zodat het apparaat de voldoening geeft om te kunnen stoppen met roken.

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag.

ShishaStation